Italiaans gastronomisch restaurant
nl

MENU BEVANDE

M O C K T A I L S  0 %

• Aperol Spritz
• Portofino sour (Portofino - Lime - Munt)
• San Francisco (Ananassap - Appelsiensap - Lime - Grenadine)
• Rose Lemon Spritzer (Pompelmoessap - Citroen - Tonic Hibiscus - Honing)


S P R I T Z  &
I T A L I A N  C O C K T A I L S

• Aperol spritz (Aperol - Prosecco - Soda)
• Campari Spritz (Campari - Prosecco - Soda)
• Limoncello Spritz (Limoncello - Prosecco - Soda)
• Mirto Spritz (Mirto - Prosecco - Soda - Gember)
• Mirto Cocktail (Grappa - Mirto - Verse Munt - Tonic)
• Temptation (Gin - Campari - Verse Munt - Mandarinate)
• Negroni (Campari - Vermouth - Gin)
• Amaretto Sour 2.0 (Amaretto - Whisky - Appelsiensap - Lime)
• Martini Royal (Martini Bianco - Prosecco - Lime - Munt)
• Gin Lemon (Gin - Limonade)


B I E R E N

• Stella 25cl (vat)
• Triple Karmeliet (vat)
• Leffe Blonde (vat)
• Julius
• Hoegaarden Radler
• Stella Artois 0%


I T A L I A N  G I N  &  T O N I C

• Navy Strength (bloemen - 57,5°) Tonic Cedro
• Kapriol grapefruit en hibiscus (fruitig - 40,7°) Tonic Hibiscus
• Kapriol lemon en bergamot (fruitig - 40,7°) Tonic Limoni Del Garda
• Bordiga Premium Rosa (vegetale - 42°) Tonic Hibiscus
• Bordiga Premium Smoke (vegetale - 42°) Tonic Extra Dry
• The Emperor's Gin (vegetale - 43°) Tonic Limoni Del Garda
• Acqueverdi (vegetale - 45°) Tonic Cedro
• Uncle Val's Botanica (vegetale - 43°) Tonic Extra Dry
• Mayor Gin (fruitig - kers - 47°) Tonic Extra Dry
• London Dry Gin (bloemen - 43°) Tonic Limoni Del Garda


S O F T  D R I N K S

• Acqua Margherita plat/bruis 44cl
• Acqua Margherita plat/bruis 80cl
• Coca-Cola
• Cola Zero
• Fanta
• Ice Tea
• Appelsiensap


C A F F E T E R I A

• Espresso (mokka)
• Espresso Macchiato (mokka met een scheutje gestoomde melk)
• Espresso Doppio (dubbele mokka)
• Caffe (koffie)
• Decaffeinato (cafeïnevrijkoffie)
• Cappuccino Italiano (koffie met gestoomde melk)
• Capuccino (koffie met slagroom)
• Decaccino (cafeïnevrije koffie met gestoomde melk)
• Latte Macchiato (gestoomde melk met espresso)
• Italian Coffee (Amaretto & slagroom)
• Irish Coffee (whisky & slagroom)
• Tè Alla Menta (verse munt thee)


S E L E C T I E  P I P ' S  T E A

• Chamomile (Melange van Hongaarse kamillebloemen, rijkelijk in smaak en fluwelig.)
• Green Tea Bancha (Japanse groene thee bestaande uit grote bladeren die een rokerig karakter hebben.)
• Gunpowder (Klassieke groene thee vanuit de Chinese provincie Zhejiang. Een tikkeltje rokerig en zacht in de mond.)
• Rooibos (Mild en Fruitig. Zuid-Afrikaans kruidenthee.)
• Rosehip Hibiscus (De Indonesische hibiscusbloem is fruitig en zoet.)
• North American Mint (Een infusie met 100% van de krachtigste muntbladeren ter wereld.)
• French Lemon Tea (Een frisse kruidenthee thee op basis van Franse citrusschillen.)
• Ginger Lemon (Een kruideninfusie die ruikt naar citroen en pittig is van smaak. Thaise samenstelling van citroengras en gember, afgerond met citrusschil en mediteraan zoethout.)


G R A P P A

• Petit rouge (wit - 48°)
• Ginepro (wit - jeneverbessen - 40°)
• Tournevis (bruin - kruiden - 40°)
• Smokey (bruin - 48°- rechtstreeks vuur)
• Napoleone Riserva (bruin - Amarone - 7 jaar - 45°)
• Nebbiolo/Barolo Riserva (bruin - barrique - 41.5°)
• Barolo Cask Finish (bruin - 40°)
• Porto Cask Finish (bruin - 40°)
• Bourbon Cask Finish (bruin - 40°)
• Sherry Cask Finish (bruin - 40°)
• Castelli Grevepesa (Chianti - bruin - 45°)
• Petit Rouge (wit - 48°)
• Beniamino Maschio Moscato (wit - 40°)
• Beniamino Maschio Pinot Riserva (bruin - 40° - 3 jaar)
• Eligo dell'Ornellaia Riserva (bruin - 44°)
• Berta "Mito delle Ore" (bruin - 42°)
• Berta "Oltre il Dilidia" (wit - 43° - Marsala)

CARTA DEI VINI