Italiaans gastronomisch restaurant
nl

MENU BEVANDE

B O L L I C I N E

• Prosecco Belstar Brut - Bisol
• Ferrari Maximum Brut - Ferrari
• Ferrari Maximum Rosé - Ferrari
• Ferrari Perle Brut Riserva - Ferrari  
• Ferrari Monza F1 Special Edition - Ferrari
• Franciacorta Brut Bio - RoncoCalino  


C L A S S I C

• Aperitivo 1814 Casoni
• Cynar
• Campari
• Sherry
• Martini Bianco/Rosso
• Martini Royal (Martini Bianco - Ferrari)
• Kyrr
• Kyrr Royal (Ferrari Maximum Brut)
• Porto Wit/Rood
• Ricard
• Pineau de Charentes
• Jack Daniel's
• Tequila
• Pisang orange (Pisang - appelsiensap)
• Cola - Orange - Soda
• Mojito (rum - rietsuiker - limoen - ginger-ale - munt)
• Moscow Mule (vodka - ginger-ale - limoen - munt) 


M O C K T A I L S  0 %

• Aperol Spritz NA
• Limoncello Spritz NA
• San Francisco (Ananassap - Appelsiensap - Limoen - Grenadine)
• Rose Lemon Spritzer (Pompelmoessap - Citroen - Tonic Hibiscus - Honing)
• Ginger Beer Mojito (Ginger Beer - Mojito Virgin - Limoen - Munt - Suiker)
• Gordon Dry Gin & Tonic (0% Alcohol, 100% Gordon's) 
• Temptation (Appelsiensap - Aardbeien - Limoen - Ginger Ale)
• Chose (Roze Pompelmoes - Tonic)


I T A L I A N  D R I N K S

• Cotto (Vodka - Appelsiensap - Aardbei - Ginger-Ale)
• Cocktail suggestie!
• Casoni Spritz Aperitivo 1814 (Aperitivo 1814 - Prosecco - Soda)
• Campari Spritz (Campari - Prosecco - Soda)
• Limoncello Spritz (Limoncello - Prosecco - Soda)
• Amara Spritz (Amara - Prosecco - Soda)
• Mirto Spritz (Mirto - Prosecco - Soda - Gember)
• Negroni (Campari - Vermouth - Gin)
• Negroni Sbagliato (Campari - Vermouth - Prosecco)
• Amaretto Sour (Amaretto - Whisky - Appelsiensap - Limoen)


B I E R E N

• Stella 25cl (vat)
• Tripel Karmeliet 33cl (vat)
• Stella Artois 0%
• Himelein bruin (brouwerij Vissenaken)
• Fasso (brouwerij Vissenaken)
• Meetsel (brouwerij Vissenaken)


I T A L I A N  G I N  &  T O N I C

• Aqva Lvce (plantaardig - 47,5°) Tonic
• Navy Strength (bloemen - 57,5°) Tonic
• Kapriol grapefruit en hibiscus (fruitig - 40,7°) Tonic Hibiscus
• Kapriol lemon en bergamot (fruitig - 40,7°) Tonic
• Bordiga Premium Rosa (plantaardig - 42°) Tonic
• Bordiga Premium Smoke (plantaardig - 42°) Tonic Extra Dry
• Acqueverdi (plantaardig - 45°) Tonic Cedro
• Uncle Val's Botanica (plantaardig - 43°) Tonic Extra Dry
• Etneum (fris - bergamot - citroen - extra kruiden - 47°) Tonic Extra Dry
• Muma Gin (zeewater - 41°) Tonic Cedro
• London Dry Gin (bloemen - 43°) Tonic Limoni Del Garda
• U Ficu (fruitig - cactusvijg - 40°) Tonic Fever Tree Mediterranean
• Malfi Rosa (Siciliaanse roze grapefruit - 41°)
• Malfi Arancia Rossa (Siciliaanse rode appelsienen - 41°)
• Bottega Bacur Dry (citroen - fris - 40°)
• Major (fruitig - kersen - 47°)
• The Bomb explogin (Tiense gin - kruiden - 43°)
• Poli Marconi 46 (botanisch - moscato - 46° / kruiden - 43°)
• Hanami Dry Cherry (fruitig - kersen - 47°)

Steeds geserveerd met Schweppes Premium mixer naar keuze:
• Mandarine • Indian Tonic • Mediterranean • Ginger Ale • Schweppes Hibiscus • Tonica super fine • Cedro


S O F T  D R I N K S

• Acqua Margherita plat/bruis 44cl
• Acqua Margherita plat/bruis 80cl
• Coca-Cola
• Coca-Cola Zero
• Fanta
• Ice Tea
• Fruitsap (appelsien/ananas/pompelmoes/appel)
• Schweppes Mixer - Fever Tree (Mandarine/Indian Tonic/Mediterranean/Cedro/Ginger Ale/Schweppes Hibiscus/Tonica super fine)
• Supplement grénadine
• Bionina Bloodorange
• Bionina Ginger
• Bionina Grapefruit
• Bionina Pomegranate
• Bionina Agrum
• Bionina Lemon

NIEUW! Bionina (Biologische limonade) = puur mineraalwater / bio / vegan / rietsuiker / geen bewaarmiddelen of kleurstoffen


W I J N  S U G G E S T I E

• Wit (per glas)
• Rood (per glas)
• Rosé (per glas) 


V I N I  A L  B I C C H I E R E

• Wit (per glas) - Viabore Bianco Carminucci 2022
• Rood (per glas) - Viabore Rosso Carminucci 2021
• Rosé (per glas) - Viabore Rosso Carminucci 2022


C A F F E T E R I A

• Espresso (mokka)
• Espresso Macchiato (mokka met een scheutje gestoomde melk)
• Espresso Doppio (dubbele mokka)
• Caffe (koffie)
• Decaffeinato (cafeïnevrijkoffie)
• Cappuccino Italiano (koffie met gestoomde melk)
• Capuccino (koffie met slagroom)
• Decaccino (cafeïnevrije koffie met gestoomde melk)
• Latte Macchiato (gestoomde melk met espresso)
• Italian Coffee (Amaretto en slagroom)
• Irish Coffee (whisky en slagroom)
• French Coffee (Grand Marnier en slagroom)
• Bombardino (Bombardino Cream Brandy en slagroom) 


I J S  K O F F I E

• Caffe Shakerato (vaniglia)
• Caffe Shakerato (Amaretto)
• Caffe Shakerato (Bailey's)


S E L E C T I E  P I P ' S  T E A

• Chamomile (Melange van Hongaarse kamillebloemen, rijkelijk in smaak en fluwelig)
• Green Tea Bancha (Japanse groene thee bestaande uit grote bladeren die een rokerig karakter hebben)
• Gunpowder (Klassieke groene thee vanuit de Chinese provincie Zhejiang. Een tikkeltje rokerig en zacht in de mond)
• Rooibos (Mild en Fruitig. Zuid-Afrikaans kruidenthee)
• Rosehip Hibiscus (De Indonesische hibiscusbloem is fruitig en zoet)
• North American Mint (Een infusie met 100% van de krachtigste muntbladeren ter wereld)
• French Lemon Tea (Een frisse kruidenthee thee op basis van Franse citrusschillen)
• Ginger Lemon (Een kruideninfusie die ruikt naar citroen en pittig is van smaak; Thaise samenstelling van citroengras en gember, afgerond met citrusschil en mediteraan zoethout)
• Earl Grey (Een unieke blend van hoogwaardige zwarte thee en bergamotaroma)
• Tè Alla Menta (Verse munt thee)
• Tè Alla Zenzero (Verse gember thee)  


G R A P P A

• Petit Rouge (wit - 48°)
• Ginepro (wit - jeneverbessen - 40°)
• Tournevis (bruin - kruiden - 40°)
• Smokey (bruin - 48°- rechtstreeks vuur)
• Napoleone Riserva (bruin - Amarone - 7 jaar - 45°)
• Barolo Riserva Fontanafredda (bruin - barrique - 41.5°)
• Barolo Cask Finish (bruin - 40°)
• Bourbon Cask Finish (bruin - 40°)
• Sherry Cask Finish (bruin - 40°)
• Castelli Grevepesa (Chianti - bruin - 45°)
• Beniamino Maschio Moscato (wit - 40°)
• Beniamino Maschio Pinot Riserva (bruin - 40° - 3 jaar)
• Sassicaia Jacopo Poli (bruin - 44°)
• Berta "Mito delle Ore" (bruin - 42°)
• Berta "Oltre il Dilidia" (wit - 43° - Marsala)
• Rossj-Bass Gaja (wit - 42°)
• Don Antonio Morgante (bruin - Nero D'Avola druif - 44°)
• Sarpa Oro Jacopo Poli (bruin - 40°)
• Brunello Altesino (bruin - Brunello di Montalcino - 42°)
• Amarone Allegrini (bruin - 43°)
• Castello di Fonterutoli (bruin - Chianti Riserva - 42°)
• Vapore (bruin - 38°)


W H I S K E Y

• Puni Vina The Italian Malt (ex-bourbon vaten - vanille - mango - 43°)
• Glenfiddich 15 Years (rozijnen - walnoten - kaneel - 43°)
• Glenfiddich 12 Years (rozijnen - mout - caramel - 40°)


V O D K A

• Eyva Vodka la Valdôtaine (Farro di Montagna - geroosterd spelt - 43°)


R H U M

• Serum Ancon Reserva (10 jaar - 40°)
• Serum Gorgas Grand Reserva (zacht en vol smaak van fruit en kruiden - 40°)
• Serum Ron de Panama Elixir (fruit en kruiden - 35°)
• Rum Bullion (donker goud fruit en kruiden - 42°)


C O G N A C

• Camus VS Elegance (goud - 40°)
• Armagnac C XO Demandis (goud - 40°)
• Armagnac C XO Rochebois (goud - 40°)


V E R M O U T H

• Verney Vermouth delle Alpi (La Valdotaine - 16.5°)


L I Q U O R I

• Sambuca
• Amaro Averna
• Amaretto di Saronno
• Amaro del Capo
• Baileys
• Cointreau
• Mirto di Sardegna wit/rood
• Limoncello
• Vecchia Romagna
• Grand Marnier
• Eau de Villée citroen/peer

CARTA DEI VINI