Italiaans gastronomisch restaurant
nl

LUNCHMENU

Van dinsdag tot en met vrijdag, behalve op feestdagen, bieden wij een lunchmenu (3-gangen) aan volgens marktaanbod.

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert aan € 35,00.

3 GANGEN MENU





MENU À LA CARTE


O S T R I C H E
[oesters]

GEGRATINEERDE OESTERS

3 stuks - €16,00
6 stuks - €28,00

OESTERS UMAMI NATUUR

3 stuks - €14,00
6 stuks - €26,00

OESTERS "COTTO"

Nature met schuim van gin en lime 
3 stuks - €15,00
6 stuks - €28,00


A N T I P A S T I
[koude voorgerechten]

FOCACCIA VITELLO TONNE

traag gegaard kalfsgebraad - tonijnsaus - kapperappeltjes - gedroogde tomaten - pesto van basilicum

€19,50

BURRATA DEL CONTADINO

Burrata - sla - parmaham - Datterino tomaat - pesto van basilicum

€19,50

CARPACCIO DI MANZO (HOEVESLAGERIJ RUMME'S)

rundscarpaccio - zwarte truffel - parmezaanschilfers - witte truffelolie

€24,00

TAGLIERE

assortiment van Italiaanse charcuterie en kazen - Burrata - olijven - Pane Carrasau

€25,00


A N T I P A S T I
[warme voorgerechten]

CROCCHETTE DI PARMIGIANO

kaaskroketten

€16,50

CROCCHETTE DI GAMBERETTI

garnaalkroketten

€18,50


P R I M I
[pasta]

MEZZELUNE AL SALMONE

ravioli gevuld met zalm - pesto di pistacchio - gekonfijte tomaten

€26,00

MEZZELUNE VERDI RICOTTA E SPINACI

ravioli gevuld met ricotta/spinazie - boter - salie - cintroenzeste - parmezaan/basilicumpoeder

€22,00

GIRASOLI AL BRASATO

ravioli met gestoofd vlees - tomatensaus - basilicumpesto

€24,00

RAVIOLI DI GRANCHIO

ravioli gevuld met krab - bisque - room - Edamame - krokante Surimi - zeekraal

€26,00

CARBONARA AL TARTUFO

Rigatoni - ei - parmezaan - zwarte truffel - Guanciale di Norcia

€26,00


S E C O N D I  D I  C A R N E
[hoofdgerechten vlees]

OSSOBUCO MILANESE

traag gegaarde kalfsschenkel - tomatensaus - groenten - frietjes

€29,50

ENTRECOTE BLONDE D'AQUITAINE (+- 350 gr.)

Blonde entrecote van Aquitaine (Hoeveslagerij Rumme's) - Maldonzout - sla - frietjes

€34,50

PRESA ARDENNEN

Ardens Presa varkensvlees - zoete aardappelen - Chinese kool - saus van gebrande tomaten/paprika/room

€28,00

SAUZEN

gorgonzola / champignons / pizzaiola / bbq met koffie

€4,00

EXTRA

frietjes / Hasselback aardappel / gemengde sla / warme groenten

€4,00


S E C O N D I  D I  P E S C E
[hoofdgerechten vis]

BRANZINO CBT

zeebaarsfilet - groenten - groentensaus - Hasselback aardappel

€28,00

CAPASANTA

St-Jacobsvruchten - beurre blanc - aardappel rodebietenpuree - broccoli - korianderolie

€28,00


K I D S  M E N U

PENNE POMODORO

pasta met tomatensaus

€14,00

SCALOPPINA ALLA MILANESE

gepaneerd kalfsvlees - frietjes - sla

€16,00

GELATO

vanille-ijs - chocoladesaus - chantilly

€7,00


D O L C I
[desserten]

DRAME BLANCHE

vanilleijs - Szechuan peper - speculaas - warme chocolade - chantilly

€12,00

TORTINO

chocolade lavacake met vanille-ijs - chantilly

€13,00

DOLCE DELLO CHEF

dessert van de chef

€10,00

SELEZIONI DI FORMAGGI

selectie van 4 Italiaanse kazen

€14,00

VINO DOLCE

dessertwijn Zibibbo / Visciola / Vinsanto

€7,50


Om een vlotte service te kunnen garanderen:

Voor groepen vanaf 6 personen vragen we om de keuzes te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang aub.


B U O N  A P P E T I T O

Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten? Meld het ons!

In al onze gerechten kunnen sporen voorkomen van allergenen. We kunnen kruisbesmetting ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen niet voor 100% uitsluiten.

De 14 allergenen:
glutenbevattende granen - schaaldieren - eieren - vis - aardnoten - soja - melk (lactose) - noten - selderij - mosterd - sesamzaad - zwaveldioxide en sulfieten - lupine - weekdieren.