Italiaans gastronomisch restaurant
nl

LUNCHMENU

Van dinsdag tot en met vrijdag, behalve op feestdagen, bieden wij een lunchmenu (3-gangen) aan volgens marktaanbod.

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert aan € 35,00.

4 GANGEN MENU





MENU À LA CARTE


A N T I P A S T I
[koude voorgerechten]

CARPACCIO DI GAMBERO ROSSO

Carpaccio van rode gamba's van Mazzara del Vallo - mayo met wasabi en lime - venkelsalade - scampiszout

€26,00

VITELLO TONNE

traag gegaard kalfsgebraad - tonijnsaus - kapperappeltjes - gedroogde tomaten - pesto

€22,00

CAPRESE

buffelmozzarella - kerstomaten - geroosterd briochebrood met look - pesto van basilicum

€22,00

BATTUTA DI FASSONA

Fassona rundstartaar - mousse van Taleggio - zwarte truffel - olijfolie - gerookt Maldonzout

€28,00


A N T I P A S T I
[warme voorgerechten]

GEGRATINEERDE OESTERS

3 stuks - €18,00
6 stuks - €30,00

CROCCHETTE DI PARMIGIANO

kaaskroketten

€18,50

CROCCHETTE DI GAMBERETTI

garnaalkroketten

€22,00

MIDOLLO

mergpijpen - gremolada - Maldonzout - citroenzest - gemarineerde groenten

€18,00


P R I M I
[pasta]

LINGUINE GAMBERI E COZZE

scampi - mosselen - bisque - peterseliecoulis

€30,00

GNOCCHI

gevulde aardappelengnocchi met pesto Genovese - tomatensaus - parmezaansaus

€24,00

CARBONARA AL TARTUFO

Rigatoni - ei - parmezaan - zwarte truffel - Guanciale di Norcia

€26,00


S E C O N D I  D I  C A R N E
[hoofdgerechten vlees]

DUROC DERIEGEL

traag gegaarde varkensfilet met soya/honing - Teriyakisaus - aardappelpuree - babaganoush

€34,00

OSSOBUCO MILANESE

traag gegaarde kalfsschenkel - tomatensaus - groenten - frietjes

€34,50

ENTRECOTE BLONDE D'AQUITAINE (+- 300 gr.)

blonde entrecote van Aquitaine (Hoeveslagerij Rumme's) - Maldonzout - sla - frietjes

€34,50

SAUZEN

gorgonzola / champignons / pizzaiola / groene pepersaus

€5,00

EXTRA

frietjes / pasta

€5,00

EXTRA

gemengde sla / warme groenten

€8,00


S E C O N D I  D I  P E S C E
[hoofdgerechten vis]

BRANZINO

zeebaarsfilet - mosselen - bisque - groene pesto - krielaardappelen

€32,00

SALMONE

zalmfilet - zoete aardappelen - hummusavocado - groentensaus

€30,00


K L E I N E  G E R E C H T J E S  V O O R
K I N D E R E N  T O T  1 2  J A A R

PENNE POMODORO

korte pasta met verse tomatensaus - parmezaan apart geserveerd

€14,00

SCALOPPINA ALLA MILANESE

gepaneerd kalfsvlees - frietjes - sla

€18,00

GELATO

vanille-ijs - chocoladesaus - chantilly

€7,00

3-GANGEN KINDER MENU

tot 12 jaar

€30,00


D O L C I
[desserten]

DRAME BLANCHE

vanilleijs - Szechuan peper - speculaas - warme chocolade - chantilly

€13,00

TORTINO

chocolade lavacake met vanille-ijs - chantilly

€13,00

DOLCE DELLO CHEF

dessert van de chef

€10,00

FRAPPE AL LIMONCELLO

Vanille ijs met limoncello

€13,00

SELEZIONI DI FORMAGGI

selectie van 4 Italiaanse kazen

€18,00

VINO DOLCE

dessertwijn Vinsanto

€7,50


Om een vlotte service te kunnen garanderen:

Voor groepen vanaf 6 personen vragen we om de keuzes te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang aub.


B U O N  A P P E T I T O

Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten? Meld het ons!

In al onze gerechten kunnen sporen voorkomen van allergenen. We kunnen kruisbesmetting ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen niet voor 100% uitsluiten.

De 14 allergenen:
glutenbevattende granen - schaaldieren - eieren - vis - aardnoten - soja - melk (lactose) - noten - selderij - mosterd - sesamzaad - zwaveldioxide en sulfieten - lupine - weekdieren.