LUNCHMENU
Van dinsdag tot en met vrijdag, behalve op feestdagen, bieden wij een lunchmenu (3-gangen) aan volgens marktaanbod.
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert aan € 35,00.
MENU À LA CARTE
A N T I P A S T I
[koude voorgerechten]
CARPACCIO DI GAMBERO ROSSO
Carpaccio van rode gamba's van Mazzara del Vallo - mayo met wasabi en lime - venkelsalade - scampiszout
€26,00
VITELLO TONNE
traag gegaard kalfsgebraad - tonijnsaus - kapperappeltjes - gedroogde tomaten - pesto
€22,00
CAPRESE
buffelmozzarella - kerstomaten - geroosterd briochebrood met look - pesto van basilicum
€22,00
BATTUTA DI FASSONA
Fassona rundstartaar - mousse van Taleggio - zwarte truffel - olijfolie - gerookt Maldonzout
€28,00
A N T I P A S T I
[warme voorgerechten]
GEGRATINEERDE OESTERS
3 stuks - €18,00
6 stuks - €30,00
CROCCHETTE DI PARMIGIANO
kaaskroketten
€18,50
CROCCHETTE DI GAMBERETTI
garnaalkroketten
€22,00
MIDOLLO
mergpijpen - gremolada - Maldonzout - citroenzest - gemarineerde groenten
€18,00
P R I M I
[pasta]
LINGUINE GAMBERI E COZZE
scampi - mosselen - bisque - peterseliecoulis
€30,00
GNOCCHI
gevulde aardappelengnocchi met pesto Genovese - tomatensaus - parmezaansaus
€24,00
CARBONARA AL TARTUFO
Rigatoni - ei - parmezaan - zwarte truffel - Guanciale di Norcia
€26,00
S E C O N D I D I C A R N E
[hoofdgerechten vlees]
DUROC DERIEGEL
traag gegaarde varkensfilet met soya/honing - Teriyakisaus - aardappelpuree - babaganoush
€34,00
OSSOBUCO MILANESE
traag gegaarde kalfsschenkel - tomatensaus - groenten - frietjes
€34,50
ENTRECOTE BLONDE D'AQUITAINE (+- 300 gr.)
blonde entrecote van Aquitaine (Hoeveslagerij Rumme's) - Maldonzout - sla - frietjes
€34,50
SAUZEN
gorgonzola / champignons / pizzaiola / groene pepersaus
€5,00
EXTRA
frietjes / pasta
€5,00
EXTRA
gemengde sla / warme groenten
€8,00
S E C O N D I D I P E S C E
[hoofdgerechten vis]
BRANZINO
zeebaarsfilet - mosselen - bisque - groene pesto - krielaardappelen
€32,00
SALMONE
zalmfilet - zoete aardappelen - hummusavocado - groentensaus
€30,00
K L E I N E G E R E C H T J E S V O O R
K I N D E R E N T O T 1 2 J A A R
PENNE POMODORO
korte pasta met verse tomatensaus - parmezaan apart geserveerd
€14,00
SCALOPPINA ALLA MILANESE
gepaneerd kalfsvlees - frietjes - sla
€18,00
GELATO
vanille-ijs - chocoladesaus - chantilly
€7,00
3-GANGEN KINDER MENU
tot 12 jaar
€30,00
D O L C I
[desserten]
DRAME BLANCHE
vanilleijs - Szechuan peper - speculaas - warme chocolade - chantilly
€13,00
TORTINO
chocolade lavacake met vanille-ijs - chantilly
€13,00
DOLCE DELLO CHEF
dessert van de chef
€10,00
FRAPPE AL LIMONCELLO
Vanille ijs met limoncello
€13,00
SELEZIONI
DI FORMAGGI
selectie
van 4 Italiaanse kazen
€18,00
VINO DOLCE
dessertwijn Vinsanto
€7,50
Om een vlotte service te kunnen garanderen:
Voor groepen vanaf 6 personen vragen we om de keuzes te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang aub.
B U O N A P P E T I T O
Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten? Meld het ons!
In al onze gerechten kunnen sporen voorkomen van allergenen. We kunnen kruisbesmetting ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen niet voor 100% uitsluiten.
De 14 allergenen:
glutenbevattende granen - schaaldieren - eieren - vis - aardnoten - soja - melk (lactose) - noten - selderij - mosterd - sesamzaad - zwaveldioxide en sulfieten - lupine - weekdieren.