Italiaans gastronomisch restaurant
nl

LUNCHMENU

Van dinsdag tot en met vrijdag, behalve op feestdagen, bieden wij een lunchmenu (3-gangen) aan volgens marktaanbod.

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert aan € 35,00.

VADERDAG MENU

4 GANGEN MENU





MENU À LA CARTE


A N T I P A S T I
[koude voorgerechten]

CARPACCIO DI GAMBERO ROSSO

Carpaccio van rode gamba's van Mazzara del Vallo - mayo met wasabi en lime - venkelsalade - scampiszout

€26,00

VITELLO TONNE

traag gegaard kalfsgebraad - tonijnsaus - kapperappeltjes - gedroogde tomaten - pesto van basilicum

€22,00

BURRATA DEL CONTADINO

Burrata - sla - parmaham - Datterino tomaat - pesto van basilicum

€22,00

CARPACCIO DI MANZO (HOEVESLAGERIJ RUMME'S)

rundscarpaccio - zwarte truffel - parmezaanschilfers - witte truffelolie

€28,00


A N T I P A S T I
[warme voorgerechten]

GEGRATINEERDE OESTERS

3 stuks - €18,00
6 stuks - €30,00

CROCCHETTE DI PARMIGIANO

kaaskroketten

€17,00

CROCCHETTE DI GAMBERETTI

garnaalkroketten

€22,00


P R I M I
[pasta]

GIRASOLI AGLI ASPARAGI

Gevulde pasta met asperges - boterroomsaus met parmaham

€24,00

GIRASOLI GAMBERI E ZUCCHINE

Gevulde pasta met garnalen en courgettes - schaaldierenbisque - selderolie

€24,00

CARBONARA AL TARTUFO

Rigatoni - ei - parmezaan - zwarte truffel - Guanciale di Norcia

€26,00


S E C O N D I  D I  C A R N E
[hoofdgerechten vlees]

FILETTO DI VITELLO

traag gegaarde kalfsfilet - demi-glace - truffelaardappelpuree - broccoli

€36,00

OSSOBUCO MILANESE

traag gegaarde kalfsschenkel - tomatensaus - groenten - frietjes

€32,50

ENTRECOTE BLONDE D'AQUITAINE (+- 300 gr.)

blonde entrecote van Aquitaine (Hoeveslagerij Rumme's) - Maldonzout - sla - frietjes

€34,50

SAUZEN

gorgonzola / champignons / pizzaiola

€5,00

EXTRA

frietjes / pasta / gemengde sla / warme groenten

€5,00


S E C O N D I  D I  P E S C E
[hoofdgerechten vis]

VIS VAN DE DAG

op wijze van de chef

dagprijs

BRANZINO CBT

zeebaarsfilet - groenten - groentensaus - aardappelen

€32,00

CAPASANTA

St-Jacobsvruchten - beurre blanc - aardappel rodebietenpuree - broccoli - korianderolie

€30,00


K I D S  M E N U

PENNE POMODORO

pasta met tomatensaus

€14,00

SCALOPPINA ALLA MILANESE

gepaneerd kalfsvlees - frietjes - sla

€16,00

GELATO

vanille-ijs - chocoladesaus - chantilly

€7,00

3-GANGEN KIDS MENU

tot 14 jaar

€25,00


D O L C I
[desserten]

DRAME BLANCHE

vanilleijs - Szechuan peper - speculaas - warme chocolade - chantilly

€13,00

TORTINO

chocolade lavacake met vanille-ijs - chantilly

€13,00

DOLCE DELLO CHEF

dessert van de chef

€10,00

FRAPPE AL LIMONCELLO

Vanille ijs met limoncello

€13,00

SELEZIONI DI FORMAGGI

selectie van 4 Italiaanse kazen

€14,00

VINO DOLCE

dessertwijn Visciola / Vinsanto

€7,50


Om een vlotte service te kunnen garanderen:

Voor groepen vanaf 6 personen vragen we om de keuzes te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang aub.


B U O N  A P P E T I T O

Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten? Meld het ons!

In al onze gerechten kunnen sporen voorkomen van allergenen. We kunnen kruisbesmetting ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen niet voor 100% uitsluiten.

De 14 allergenen:
glutenbevattende granen - schaaldieren - eieren - vis - aardnoten - soja - melk (lactose) - noten - selderij - mosterd - sesamzaad - zwaveldioxide en sulfieten - lupine - weekdieren.